Foodtruck.

 

Met "Apetito op toer" hebt u een uitstekende keuze gemaakt om uw privéfeest, bedrijfsevent,

after work, receptie, walking dinners, ... te laten verzorgen.

Vanaf eind maart is het de perfecte gelegenheid om ons nieuwe pareltje "Apetito op toer" aan jullie voor te stellen.
Onze feesten met onze koud buffetten, tapasplanken, desserten,...blijven uiteraard altijd op plaats 1 voor jullie staan, maar we breien deze foodtruck er gewoon aan mee. Hoe top is dat?

Een (H)eerlijk idee voor jouw event. Ben je op zoek naar een leuk en smaakvol alternatief op jouw event, dan ben je bij "Apetito op toer" aan het juiste adres.
Met de komst van onze unieke foodtruck (uniek in België en slechts 4stuks in europa) creeërt u net dat ietsje méér om je gasten te verwennen met smaak en ook super voor het oog.

We maken er een erezaak van om kwalitatieve, verse en (h)eerlijke producten om te toveren naar lekkere gerechten.
Met onze keuken "op toer" en een grote dosis enthousiasme verrassen wij je graag op jouw privé, bedrijfs- of publiek event, teambuildings, opendeurdagen, eens uw klanten verwennen of lokken naar uw nieuwe collectie of het zomerseizoen openen, nieuw product lanceren, ... kortom ieders event of idee en "Apetito op toer" weet er raad mee.

We onderscheiden ons niet enkel met onze eyecather van foodtruck maar ook door onze gerechten.
Onze heerlijke en huisbereide culinaire pasta's met verse toppings zullen jullie smaakpapillen doen prikkelen. Smelt bovendien weg van onze heerlijk pulled porkburgers (een heerlijk, traag gegaard stuk varkensvlees of kip met kraakverse groentjes tussen een ovengebakken broodje. Om nog maar de zwijgen van onze verse saté'tjes of onze gevulde beignets met hartjes van witte chocolade, speculoos, appel/kaneel, rode besjes of ons roos exemplaartje, afgewerkt met chocoladesaus, verschillende coulis en chocoladekrullen/bolletjes/crumbel/spikkels/smarties voor de kleinste...uiteraard met slagroom.👌👌

Maar door onze flexibiliteit van onze foodtruck kunnen wij deze ook omtoveren naar een apero-moment, tapas, dessert, ... geen enkele uitdaging is te veel voor onze "Apetito op toer".

Ben je helemaal enthousiast geworden om een outdoor event te organiseren nu, in de zomer of winter? Of ben jij de collega die het jaarlijkse bedrijfsevent, teambuilding, opendeur, ... mag (of moet) organiseren? Dan is dit wellicht niet jouw full-timejob. Het is meestal een extraatje naast je reeds goed gevulde agenda. Natuurlijk wil je een origneel en gezellig event organiseren, maar dan wel eentje dat op 3tellen geregeld is. Ook daarom is onze "Apetito op toer" de ideale keuze.
Jij boekt onze Apetito op toer en wij doen de rest.

Heb jij ook zin in zo'n feestje of event? Top!
Dit met onze "Apetito op toer"? Helemaal Top!!
Stuur ons een berichtje & wij verzorgen dit graag voor jou!

 

We werken met 2 formules: 

Formule 1:  1stuk pasta en/of 1pulled pork per genodigde bvb bij verenigingen, bedrijven,...

Formule 2: All you can eat. 

 

Wij komen langs met:

✔️ bubbels en een hapje, ook bvb bij buitenkomen huwelijk stadhuis/kerk. Cocktails of mocktails.

✔️ receptiehapjes ter plaatse gemaakt koud/warm

✔️ de gekende pasta, pulled porkburgers

✔️ verschillende gevulde aardappelen

✔️ dessertfoodtruck bvb op uw babyborrel, pensioen, receptie,...

✔️ saladebar...kraakverse salades bereid ter plaatse

✔️ wraps koud en warm

✔️ combinatie is ook mogelijk bvb pasta, gevulde patatjes, uiteraard kunt u starten met apero, bubbels  ...en afsluiten met dessert als totaal formule.

wij verhuren zelfs ook borden, gouden bestek,... 

Wenst u meer inlichten stuur ons zeker een berichtje, mail of whattsappje.

0474/47.39.30.

Tot dan,

Smakelijke groeten,

Team Apetito.